Детски тениски

Ние не забравяме децата и имаме колекция от детски тениски на едро специално за тях. Ако искате да закупите тениски за група деца обединени  в клуб, група или спортен отбор, нашите детски тениски на едро са отличен избор за да повдигнете техния екипен дух  с еднакъв външен вид.

Покажи:
Сортирай по:

Детска тениска

Жълт Червен Светло син Зелен Бял Черен Оранжев Тъмно син Син Розов Сив

Детска памучна безшевна тениска с къс ръкав. Деколтето е с двоен шев и ликра за здравина и елас..

3.50 лв.

Сублимационна тениска

Бял

Детска тениска произведена специално за сублимация. Тениската е от тънка полиестерна материя, к..

5.50 лв.

Детска блуза

Червен Бял Черен Син

Детска памучна блуза с дълъг ръкав. Тя е със странични шевове, като шевовете около врата и..

5.70 лв.

Детска поло тениска

Тюркоаз Небесно син Червен Бял Тъмно син Син Светло зелен

Детска риза поло пике с оребрени яка и ластик на ръкава. Ризата е с две копчета в същия цвят и подси..

7.80 лв.

Нашият опит в доставката и отпечатването на индивидуални тениски ни е научил да знаем как да задоволим големите групи клиенти, като им предложим точно това от което се нуждаят- и децата не са изключение.

Предлагаме ви изобилие от цветове детски тениски, както за момчетата, така и за момичетата, подходящи за всеки повод.

В допълнение към нашите детски тениски на едро ние ви предлагаме и услуги за печат. Персонализирайте  своите тениски  или  ги превърнете в рекламен продукт с поставянето на печат по ваш избор.

Проектирайте детските тениски на едро онлайн на ../! Децата ви ще заблестят на голямото събитие в собствените си персонални тениски, които съответстват на останалата част от групата. Независимо дали планирате рожден ден на дете или проектирате тениските за семейство, можете да намерите това, което ви е нужно в ../. Правим го забавно и лесно - просто изберете продукт и изберете своя персонаен печат! Добавете текст, изберете шрифт, променете цветовете и готово - имате перфектния дизайн за всеки повод!

Ние разполагаме с усъвършенствани машини за печат, така че ако имате лого, име на събитие или изображение, което искате да отпечатате на тениските, ние сме екипът, за да го направим.

Най-доброто от всичко е това, че можете да се снабдите и да отпечатате висококачествени тениски за деца на фантастични цени - и колкото по-голяма е поръчката ви, толкова по-евтино всеки елемент може да струва.

Разгледайте нашата гама от евтини персонализирани детски тениски на едро, но със същия висококачествен печат. Създайте собствени детски фланелки с текст, изображения или персонализирани дизайни. Бързо, лесно и  качествено за уникални персонализирани подаръци.