Пластмасови

Пластмасовите ключодържатели изработени в различни форми и цветове, бързо привличат вниманието на клиентите. Възможността за персонализиране на пластмасовите ключодържатели с цел да се използват като промоционални или рекламни инструменти е основната функция, която ги прави толкова атрактивен избор за клиентите.

Няма продукти в тази категория.

Ние ви предлагаме една отличната серия от продукти състояща се пластмасови ключодържатели със страхотни функции, великолепни цветове, изключителен дизайн и стабилност на изработка.

Тези меки и твърди пластмасови ключодържатели са в наличност във всички стилове дизайн, както в навлизащите нови, така и в традиционните стари стилове, които със сигурност ще привлекат вниманието на вашата аудитория.

Персонализираните пластмасови ключодържатели могат да бъдат както практични подаръци, така и идеален способ за популяризиране на марка или фирма. Те са евтини, привличащи вниманието и са перфектен избор за всяка рекламна кампания. Тези продукти са чудесни маркетингови инструменти за търговски изложения, набиране на средства и срещи. Разнообразието във формата, големината, цветовете и дизайна на колекцията ключодържатели ги прави подходящи за използване също и във всички сфери на търговията, рекламната и маркетинг индустрията. Освен че са с висока ефективност, тези аксесоари  също са и на много разумни цени.

Разгледайте достъпните промоционални артикули, които могат да бъдат отпечатани по поръчка с вашия дизайн по избор. Предлагаме ви възможността да брандирате пластмасовия ключодържате по ваш избор и да му придадете своята уникалност. Нашите персонализирани пластмасови ключодържатели са  идеален избор за фирмени тържества и подаръци.

Можете да се възползвате от нашите невероятни промоционални условия и отстъпки, вариващи спрямо артикула, който сте избрали и количеството, което желаете да поръчате, като минималният брой за поръчка е индивуален за всеки артикул и е упоменат в неговото описание. Ако сте направили своя избор, но желаното количество за поръчка  не е налично на склад,  ние  се ангажираме да получите доставката за максимално кратко време в рамките на пет до седем работни дни.