Рекламни чадъри - Какво трябва да знаем за тях!

Posted by vangelov 05/10/2017 0 Comment(s) Блог,

Рекламни чадъриЧадърите определено са  много практичи рекламни продукти, поради редовното им използване през дъждовните дни. В днешни дни, снабдяването на едро с обичайните чадъри не е трудно, имайки предвид, че има толкова много производители, които предлагат всякакви видове чадъри и ноу-хау, за да гарантират, че ще опрадваят резултатите, които търсите в рекламната си стратегия. Но изборът да използвате най-обикновени напечатани чадъри не е, което да подминете с лека ръка; Подхождайте стратегически при взимането на решение, така че да може да извлечете максимума от кампанията.

 

Видът на чадъра има значение!

Има толкова много видове чадъри, които можете да изберете за рекламните си цели като например: 

  • Чадъри за дъжд;
  • Плажни чадъри;
  • Голф чадъри;
  • Плажни чадъри;
  • Модни чадъри;
  • Чадъри предпазващи от слънце ( много популярен избор, ако сте решили да провеждате кампанията си в Китай );

Нека типа на събитието, което планирате, ви води в избора на подходящия рекламен ( промоционален ) чадър. Например за дъжд и слънце биха били добър вариант, ако искате да дадете промоционалните продукти на ваши клиенти ( или потенциални такива ), докато чадърите за голф могат да бъдат подходящи при голф събития, които определено са подценявани от българските фирми, но ако таргет групата Ви е фокусирана към хайлайфа, то най-добре помислете отново върху тази опция. 

 

Размерът трябва да е пасва на притежателите им

Чадърите идват в различни размери и това е нещо, което няма как да пренебрегнете, ако искате да извлечете максимума от рекламата си. Ако сте решили да ги опаковате като подаръци към обществеността, сгъваемите чадъри, които са компактни, биха били по-подходящи. Ако пък сте решили да ги раздадете на ваши лоялни клиенти или VIP гости, тогава правилния избор е за автоматичени чадъри, които са изключително здрави. Голф чадърите и плажни чадъри пък са прекалено големи заради начина на употреба.

Отново това показва, колко е важно да обмислите добре как искате да използвате рекламните чадъри, така че да може да избирете перфектните размери за перфектната употреба.

Качеството може както да изгради, така и да срине тотално вашия имидж.

Качествени чадъриКогато рекламирате бизнеса си чрез рекламни материали, винаги трябва да се съобразявате да не надхвърлите бюджета на кампанията. Това обаче със сигурност не означава да изберете нискокаествени продуктите, които биха се повредили в рамките на няколко дни след употребата.

Компактните чадъри не трябва да бъдат скъпи, но поне се уверете, че предлагате нещо надеждно на получателите. Има много опции при избора на материал и определено ще намерите такъв, който да си позволите и в същото време да предложите добро качество.

 

Печатът над-всичко!

Освен качеството на материала, уверете се, че печатът върху рекламните чадъри е изключително траен. Високото качество на печат се определя от използваната техника на печат. Най-добре е да изберете опция за печат, която да издържи възможно най-дълго, защото все пак става въпрос за реклама която трябва да издържи на дъжд и слънце - не искате при първия дъжд - логото да се отмие, нали ?! Ако, все пак се колебаете в избора си, винаги може да се допитате до нашите експерти, а те ще Ви запознаят подробно с наличните опции за печат, така че да сте в състояние да постигнете най-добро качество в зависимост от вида на рекламния чадър.

Рекламните чадъри са много ефективни, когато са избрани внимателно. Намерете най-подходящия вид, дизайн и размер за вашата маркетингова стратегия при нас!